Speciaal voor starters

Wanneer je start als ondernemer komt er heel veel op je af. Je bent bezig met je eigen merk te verzinnen, je product of dienst te optimaliseren en je wilt vanaf moment één een goede indruk achter laten bij (potentiële) klanten. Door je eigen verhaal te vertellen wil je ervoor zorgen dat de klanten voor jou kiezen en niet voor de concurrent.

Een groot onderdeel daarvan is wat je uitstraalt naar buiten toe. Denk hierbij aan je logo, je website, visitekaartjes en je sociale media. Ook ik was hiermee bezig toen ik startte. Ik merkte alleen al snel dat de investering voor deze dingen enorm hoog is. Een website? Doe maar € 3.000,00. Een logootje ontwerpen? Nog eens € 500,00. Oh, en heb je geen idee hoe je je eigen visitekaartjes moet ontwerpen? Reken dan maar op een tarief van € 300,00. Kortom, heel veel geld en vaak heb je zelf nog geen cent verdient.

Ik dacht bij mijzelf, dat kan anders!

Zoals ik hiervoor uitlegde, wil je als starter vooral je verhaal kwijt kunnen. Naar mijn mening heb je hier helemaal geen ingewikkeld logo of een gecompliceerde website voor nodig. Het belangrijkste is dat jij aan je klanten kunt vertellen wat je precies aanbiedt, en hoe zij in contact met jou kunnen komen. Je moet snel naamsbekendheid opbouwen, en een heel ingewikkeld en duur logo heb je daar niet voor nodig.

Vanuit die gedachte heb ik deze diensten opgezet. Sta jij minder dan 6 maanden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kan jij hier exclusief gebruik van maken! Ben je langer ingeschreven maar vind je dit toch interessant? Stuur me dan even een berichtje via mijn contact pagina, dan kan ik een op maat gemaakte offerte toesturen.

Wat krijg je precies?

Website

WordPress + Elementor

5 pagina’s:
Homepage
Over mij
Diensten + tarieven
Blog
Contactpagina

Aan de achterkant
Google Analytics (Google account vereist)
SEO reader
Contactform 7

Kosten voor hosting en domeinnaam niet inbegrepen. Ik kan je hier wel over adviseren.
(prijs is exclusief BTW, verwachte arbeidsuren: +/- 10)

€ 390,00

Logo

1x PNG bestand van het logo

1x faveicon

(prijs is exclusief BTW, verwachte arbeidsuren: +/- 1,5)


€ 39,00

visitekaartjes

1x PNG bestand van het logo

Drukkosten zijn niet inbegrepen. Ik kan je hier wel over advisteren.
(prijs is exclusief BTW, verwachte arbeidsuren: +/- 2,5)
Wil je een dubbelzijdig kaartje? Dan is er een toeslag van € 15,00 van toepassing.

€ 59,00