Op 26 mei 1990 ben ik geboren in Rotterdam. Tot mijn achtiende heb ik samen met mijn twee jaar jongere zusje thuis bij mijn ouders gewoond. Op mijn zestiende kreeg ik mijn eerste bijbaantje in de horeca en ik verhuisde na mijn middelbare school naar Maastricht om te starten op de Hoge Hotelschool. Wat een avontuur! Ik ging op mijzelf wonen, werd lid van een studentenvereniging en vond buitenschoolse activiteiten veel leuker dan studeren. Na twee jaar Maastricht was ik helaas genoodzaakt te stoppen met mijn opleiding en verhuisde ik terug naar Rotterdam. Na een jaartje (wederom in de horeca) te hebben gewerkt startte ik op de NHTV in Breda de Hotelmanagement opleiding. Gelukkig was ik ouder en wijzer (uhu) en heb ik netjes mijn studie af kunnen maken. In mijn tweede jaar heb ik zes maanden stage gelopen in Londen, en ik ben verliefd geworden op de stad. Daarom ben ik na mijn studie naar Londen verhuisd. Eind november besloot ik dit en begin januari zat ik met drie grote koffers in de Eurostar naar St. Pancrass Station. Ik had gelukkig al werk gevonden als assistent manager bij een Nederlandse pub eigenaar in Noord Londen, maar ik heb wel nog twee weken in een hotel moeten slapen voor ik mijn kamer aan Brick Lane vond. Na een half jaar in de pub te hebben gewerkt, ben ik gestart als reservering medewerker bij The Hoxton. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden was ik hier ook vrijwillig actief in The Hoxgang; met een klein groepje collega’s organiseerden wij de leukste borrels en uitjes, waaronder ons kerstfeest in Parijs.

Sam Verlaat

In augustus 2018, na anderhalf jaar, was het tijd om terug te komen naar Nederland. Toen ben ik in de sales beland. Ik was verantwoordelijk voor de koude acquisitie van nieuwe klanten (B2B) in een jong en snel groeiend bedrijf. Ik heb hier enorm veel geleerd, maar begon steeds meer te beseffen dat ik meer vrijheid wil en voor mijzelf wil beginnen. En dat is de reden dat je mij nu kunt inschakelen als Virtual Assistant! Door locatie onafhankelijk te werken wil ik meer vrijheid voor mijzelf creëren. Wie weet beantwoord ik je mailtje wel vanuit Frankrijk, Engeland of zelfs wel Japan!

In mijn vrije tijd doe ik  aan kickboksen en maak ik foto’s, het liefst analoog met de oude camera van mijn vader. Ik kan goed koken (al zeg ik het zelf) maar ik vind het ook heerlijk om uit eten te gaan! Als ik mezelf moet omschrijven in drie woorden, zou ik zeggen: sociaal; creatief en  behulpzaam. Dit kan goed toepassen als Virtual Assistant. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om mijn netwerk uit te kunnen breiden en zo meer te leren. Dat is overigens ook mijn plan. Ik wil mijzelf bij gaan scholen zodat ik nog meer diensten aan kan bieden en zo meer ondernemers te kunnen helpen bij het laten groeien van hun bedrijf.

Mijn missie

01.

ontzorgen

Ik ben er om jou te helpen. Ik neem randzaken van het ondernemen van jou over zodat er voor jou meer tijd is voor belangrijkere dingen. Misschien ben je op zoek naar meer focus? Of ik help je bij aan betere balans tussen werk en privé.

02.

jouw onderneming laten groeien

Doordat jij meer tijd hebt voor wat echt belangrijk is, kun je (nog verder) groeien. Maak tijd voor  ambities en doelstellingen en ga op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

03.

Een langdurige relatie

Één van mijn krachten is het opbouwen van een persoonlijke en langdurige relatie. Ik hoop dat we samen heel veel mooie dingen kunnen bereiken!

Let's connect!

Volg me op Instagram, voeg me toe op Facebook of link met LinkedIn:

Let's connect!

Volg me op Instagram, voeg me toe op Facebook of link met LinkedIn: