Kim van Haren
Kim van Haren - Online Marketeer & Business Coach

“Voor ik ging samenwerken met Sam merken ik dat ik veel kleine taken zelf deed, die ik niet perse door mij gedaan hoefden te worden. Het zorgde voor mij voor veel “ruis”, het leidde mij af van het werk wat ik doe voor klanten. Ik zocht iemand die die taken kon overnemen. Daarnaast miste ik het ook om af en toe een sparringspartner te hebben. Al meteen had ik bij Sam het gevoel dat we erg op 1 lijn lagen en dezelfde ideeën hadden. Het klikte en ik vind dat heel belangrijk, zeker omdat je als VA ineens best dichtbij iemand komt te staan. De samenwerking gaat eigenlijk allemaal ontzettend vanzelf! Sam pikt mijn werkwijze snel op en de communicatie is heel helder en snel. Dat vind ik super fijn, want zo blijf ik alsnog goed op de hoogte van wat Sam voor mij doet.
Door onze samenwerking merk ik dat ik veel meer rust in mijn hoofd heb en meer ruimte in mijn agenda om me te focussen op nieuwe projecten. Door het opbouwen van onze samenwerking zorg ik ervoor dat ik ook in een later stadium van mijn bedrijf niet ineens omhoog zit. Of als ik ziek/afwezig ben en er iets gedaan moet worden, dan kan Sam het oppakken. Dat geeft mij vooral veel meer zekerheid, en op die manier kan ik er nóg beter voor mijn klanten zijn.
Ik zou Sam aan iedereen aanraden! Het samenwerken gaat soepel, ze denkt ontzettend mee en komt uit eigen initiatief met leuke ideeën en fijne tips. Sam doet meer dan alleen de to do’s die op haar lijst gezet worden, ze is ontzettend begaan met mijn bedrijf.
Ook is het heel fijn dat je bij Sam kunt beginnen met een aantal uren, en dit langzaam kan opbouwen. Zo kun je al wennen aan het samenwerken voordat je echt tot over je oren verdrinkt in je eigen planning.”

Danielle Poortier
Daniëlle Poortier - Virtueel Manager, Copywriter en Projectontwikkelaar
“Ik ben op zoek gegaan naar een VA omdat ik zelf niet meer alle ballen in de lucht wilde houden. Willen versus kunnen: het kan zeer zeker, maar ik geloof heilig in: samen groei je sneller, en uitbesteden wat je kan uitbesteden zodat je zelf kan focussen op je eigen talenten.
Zo gezegd, zo gedaan: inmiddels werk ik een aantal maandjes samen met Sam en verzorgt ze zowel zakelijke als privé-uitzoekklussen voor me. En dit voelt heerlijk! 
Sam is lekker straightforward, helder in haar communicatie en aanpak. Ze heeft kennis van zaken en draait er niet omheen, gecombineerd met nog eens een fijne persoonlijkheid. Dit maakte ook dat ik de match voelde om met haar in zee te gaan. 
Sam ondersteund me op de manier die ik nodig heb: ze is zelfstandig, wil met alles aan de slag en heeft het af of uitgezocht voordat je het door hebt. Heerlijk werken, en aan te raden voor iedere ondernemer!”
Emma Hollander
Emma Hollander - Balance Yourself Massage

“Sam heeft voor mij een heel mooie site gemaakt en helpt met social media. Dat zij ook enthousiast is over wat ik doe maakt het heel leuk om samen te werken. Het geeft mij heel veel vertrouwen dat Sam iets moois kan bedenken en haar frisse blik voegt echt wat toe.”

Tessa de Vries
Tessa de Vries - Online Marketing & Business Coach

“Sam helpt mij met het hele proces van het aannemen van nieuwe klanten. Het geeft mij vooral een stuk rust en ik hou veel tijd over: Ik zou niet meer anders willen. Sam werkt nauwkeurig en denkt altijd mee waar nodig. Een aanrader mocht je meer taken uit handen willen geven.”

Hilke Visser space4
Hilke Visser - space4 Eindhoven

Ik ben superblij met Sam en met wat ze voor mij doet! Ik merkte dat het onderhouden van mijn zakelijke social media kanalen er gewoon bij in schoot en ik zocht daarom iemand die dat zelfstandig kon oppakken. En dat doet Sam! Ik heb er geen omkijken naar, en ben elke keer weer positief verrast als er weer een post van “mezelf” online komt 😉. Ook zie ik aan mijn social media statistieken dat mijn bereik enorm gestegen is, hoewel dat niet eens ons voornaamste doel was. Ik ben helemaal ontzorgd wat dat betreft en hou Sam zeker ook in mijn achterhoofd voor wanneer ik meer werkzaamheden wil uitbesteden. Topper!

Bericht Tessa de Vries
review sms
review sms
Whatsapp bericht
Whatsapp bericht