Sam Verlaat Virtual Assistant

Maak tijd vrij voor wat écht belangrijk is.

Ben jij je focus kwijt? Doe jij nog wel dingen die je leuk vindt? Wil jij jouw to-do lijst omzetten in en will-do lijst? Lees dan verder!

Als ondernemer zijn er heel veel zaken die geregeld en gedaan moeten worden. Denk aan het bijhouden van een inbox, het managen van je agenda, het maken van presentaties en hand-outs en het beheren van sociale media. Niet altijd leuk om te doen en ze kosten vaak meer tijd dan je eigenlijk zou willen. Maar wat nou als je dit door iemand anders kan laten doen? Wat voor doelstellingen kan je bereiken wanneer jij meer tijd hebt voor écht ondernemen zonder je druk te maken over het updaten van je CRM systeem of het schrijven van e-mail templates? Hiervoor ben je bij mij aan het goede adres!

Sam Verlaat

Hi, mijn naam is Sam

VIRTUAL ASSISTANT VOOR GEPASSIONEERDE ONDERNEMERS

Als Virtual Assistant help ik jou als ondernemer tijd vrij te maken voor nieuwe ambities, dromen en doelstellingen. Ik neem werkzaamheden van je over waar je geen zin, geen tijd of simpelweg geen verstand van hebt. Op deze manier creëer jij meer tijd om te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. 

Neem de touwtjes weer zelf in handen

01.

Waar krijg jij energie van?

Waarom ben jij gaan ondernemen? Wat drijft jou? Wat is jouw core-business?
Bedenk wat jou energie geeft en welke taken jou te veel energie kosten. Dit zijn de taken die je uit handen kunt geven zodat jij je weer kan focussen op jouw passie.

02.

Draag het over

Tijdens ons kennismakingsgesprek vertel je mij precies waar jouw knelpunten zitten en waar jij juist energie van krijgt. Ook wil ik graag weten aar jij hulp bij kunt gebruiken. We stellen samen een plan op en bespreken hoeveel tijd dit gaat kosten.

03.

ga terug naar de basis

Nadat we tot overeenkomst zijn gekomen, ga ik voor jou aan het werk. Ik zorg ervoor dat er weer rust is in jouw agenda, werkdag en administratie zodat jij kan doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent: het runnen van jouw onderneming!

Sam Verlaat

VIRTUAL ASSISTANT VOOR
GEPASSIONEERDE ONDERNEMERS