Sam Verlaat laptop

5 tips voor thuiswerken

Thuiswerken wordt steeds meer de norm. Voor sommige mensen is dit een behoorlijke uitdaging. In deze blog geef ik 5 tips voor thuiswerken.

Inboxen

5 tips voor meer controle over je inbox

Of het nou gaat om werk of privé, iedereen heeft één of meerdere e-mailadressen en inboxen. Je zult er misschien niet gelijk aan denken, maar een opgeruimde en georganiseerde inbox kan je productiviteit en stemming verbeteren. Je kan namelijk zenuwachtig worden van bijvoorbeeld het icoontje dat je nog 28 ongelezen e-mailberichten hebt. En hoe vaak check jij buiten kantoortijden je mail? In deze blog geef ik je 5 tips voor meer controle over je inbox.

bureau sam verlaat

De Uitbesteed matrix

Je hebt besloten dat je wilt samen werken met een Virtual Assistant. Maar hoe bepaal je nou welke taken je uitbesteedt? Ik heb een model model ontwikkeld waarmee je dit heel makkelijk inzichtelijk kunt maken!

office supplies

Wat is een Virtual Assistant?

Wat is dat nou eigenlijk, een Virtual Assistant? In deze blog geef ik een zo uitgebreid mogelijke uitleg. Daarnaast geef ik je meer informatie om te bepalen of het werken met een Virtual Assistant iets voor jou is.